Logistiek

Waar en wanneer?

 

Nadat het evenement de eerste twee maal zeer succesvol op Groot Vogelenzang en de daarop volgende jaren op de plas Elfhoeven is georganiseerd, werd in 2007 gekozen voor de locatie van de Roei- en Zeilvereniging "Gouda" (www.roeienzeil.nl), Notaris d'Aumerielaan 35 te Reeuwijk. In 2018 zal de Roei- en Zeilvereniging haar prachtige locatie voor de zesde maal voor onze goede doelen beschikbaar stellen. 

 

Foodboulevard

Op drijvende stijgers en op de wal zal een foodboulevard worden ingericht. Vorige editie bleek dit zeer gewaardeerd, daarom organiseren we ook deze editie een foodboulevard.

Daarnaast kunt u natuurlijk naar eigen inzicht uw gezelschap aan boord voorzien van hapjes en drankjes.

 

De auto

Het is niet mogelijk om bij de Roei- en Zeilvereninging "Gouda" te parkeren. Dat kan wel op het industrieterrein Zoutman. 

De sponsorgasten verwijzen wij graag naar de pagina Sponsoring.

 

De fiets

Vóór het terrein van de Roei- en Zeilvereninging "Gouda" wordt met dranghekken een ruimte ingericht om uw fiets te plaatsen. Gelieve hier gebruik van te maken en met eerbied met andermans fiets om te gaan.

 

Deelnemers met eigen boot

  • U kunt starten met een rondvaart over de prachtige Reeuwijkse Plassen. U wordt verzocht uiterlijk 18:45 uur in de haven te zijn.
  • Vanaf 17.00 uur is de locatie open. Daar wordt u door de organisatie een ligplaats aangewezen.

 

Houdt u te allen tijde aan de spelregels en volgt u aanwijzingen van de organisatie op!

 

Deelnemers vanaf de kant

U kunt vanaf het balcon van de sociëteit van de Roei- en zeilvereniging Gouda ook het concert bijwonen. U dient zich hiervoor aan te melden door middel van een inschrijfformulier op deze site. Indien u een toegangskaart voor een walplaats hebt ontvangen kunt u zich op de avond van het concert vanaf 18.30 uur naar de locatie begeven. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs kunt u een plekje zoeken. 

 

Houdt u te allen tijde aan de spelregels en volgt u aanwijzingen van de organisatie op!

 

Algemeen

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken. Bij een groot evenement zoals Muziek aan de Plas, is het ook in uw belang dat alles ordentelijk verloopt. Houdt u altijd aan de spelregels, zoals genoemd in het programmaboekje en volg de aanwijzingen van de organisatie op.

 
Voor de laatste berichten aangaande weersverwachting en bij twijfel?

Kijk op www.muziekaandeplas.nl of www.facebook.com/muziekaandeplas