Sponsoring

Muziek aan de Plas en Sponsoring

 

Stichting Muziek aan de Plas organiseert komend jaar voor de tiende maal het unieke evenement Muziek aan de Plas.  Dit is een liefdadigheidsconcert. De kosten voor dit evenement worden gefinancierd vanuit de entreegelden en bijdragen van sponsoren. Het batig saldo wordt aangewend voor een goed doel: De Voedselbank Gouda en omstreken. Dus terwijl u bijdraagt aan dit goede doel krijgt u tevens een onvergetelijke avond cadeau. 

 

Het publiek (vorige editie ruim 400 personen) is aanwezig in kleine en grote boten. Deze boten worden afgemeerd rond het podium. De kleurrijke boten varen over de plassen naar de concertlocatie.

 

Voor sponsoren en hun gasten is er een speciaal programma voorafgaand en na afloop van het concert. Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid om een maaltijd te reserveren voor uw gasten en u zelf in de societeit. Na afloop van het concert rond de klok van 22.30 uur zijn alle sponsorgasten van harte welkom op de "afterparty" bij de Roei- en Zeilvereniging "Gouda". Onze hospitality-coördinator neemt contact met u op voor de bijzonderheden op de avond zelf.

 

 

Sponsoring

 

Om de kwaliteit van dit unieke evenement te waarborgen en de doelstellingen te realiseren zoeken wij, naast de donateurs en entreegelden, sponsoren en hoofdsponsoren. Wij kunnen de volgende mogelijkheden aanbieden:

 

 

Keuze Optie Omschrijving
Hoofdsponsor  A Sponsor met een bedrag van € 2.500,=  U neemt met 10 personen plaats aan boord van een ruime praam met een prominente ligplaats voor het podium. Voor een schipper wordt gezorgd. Wijn en lekkere hapjes zijn in de prijs inbegrepen. Afterparty op de Roei- en Zeilvereniging "Gouda".
Promotioneel: Advertentie en naamsvermelding in het programmaboekje en op de website. Publicitaire vermelding waar mogelijk. Wij overleggen graag over eventuele bijzondere wensen voor deze avond.
Sponsor  B Met een bedrag van € 1.500,=  krijgt u voor 6 personen plaats aan boord van een sloep of vlet. Wij zorgen voor een sfeervolle ligplaats voor het podium met lekkere wijn en hapjes. Na afloop de afterpartij op de Roei- en Zeilvereniging "Gouda".

Natuurlijk schenken wij de nodige aandacht aan het feit dat uw bedrijf Muziek aan de Plas en De Voedselbank Gouda steunt. Heeft u bijzondere wensen voor deze avond? Dan overleggen wij daarover graag met u.

Sponsor  C

Voor een bedrag van van € 550,= krijgt u tevens twee toegangskaarten. Wij zorgen voor een sfeervolle zitplaats in een bootje voor het podium en een lekkere fles wijn. Na afloop de afterpartij op de Roei- en Zeilvereniging "Gouda".

Natuurlijk schenken wij de nodige aandacht aan het feit dat uw bedrijf Muziek aan de Plas en De Voedselbank Gouda steunt. Heeft u bijzondere wensen voor deze avond? Dan overleggen wij daarover graag met u.

 

Graag willen wij onze initiatieven en ons sponsorvoorstel nader aan u toelichten. Neem daartoe contact op met:

 

 

  

 Sponsoren van de 2018 editie:

 

Hoofdsponsor: 

Justlease

De specialist in private lease

 www.justlease.nl  
 

 Excent Tandtechniek

Helpende handen voor mooie tanden

 www.excent.eu  
 

Rabobank

www.rabobank.nl  
 Overige sponsoren:

Autobedrijf M. de Koning

VW en Audi

 www.mdekoning.nl  
 

Dupree Makelaars

 www.dupreemakelaars.nl  
 

Vireco Beheer

 www.vireco.nl  
 

ING private banking

Vermogensbeheer

 www.ing.nl  
 

Bas de Wissel

Tandarts

 www.basdewissel.nl  
 

Van den Hondel Prefab BV

Houten prefab producten

www.vandenhondel.nl  
 

 Gouda INTO business

 

 www.goudaintobusiness.nu  
 

Smarthotel

The smartway in Online Distribution

www.smarthotel.nl  
 

 

   
 Ondersteuning: Roei- en Zeilvereniging "Gouda"    www.roeienzeil.nl
 

FaceWorks

We're on your site

www.faceworks.nl  
 

Watersnip

Brengt mens en natuur met elkaar in verbinding

 www.watersnip.info