We gaan weer los!! Op 25 juni 2022 is het zover!!

Stichting Muziek aan de Plas is een gezamenlijk initiatief van de serviceclubs Rotary Club Reeuwijk en Lions Club Gouda-Reeuwijk. Met het organiseren van dit evenement worden fondsen opgebouwd om goede doelen te ondersteunen in de regio Reeuwijk / Gouda.

De circa 60 leden van de Rotary en Lions verenigingen werken belangeloos onder verantwoordelijkheid van de Stichting Muziek aan de Plas Reeuwijk aan de organisatie van dit evenement.

Goede doel 2022: Make a Wish Come True – Lokaal.

Met de opbrengsten van Muziek aan de Plas 2022 willen wij kinderen en de gezinnen van die kinderen die het door medische omstandigheden moeilijk hebben een fantastische dag gaan bezorgen: rijden in een snelle sportwagen, een rondvlucht in een helicopter, een geweldige dag met spel en vermaak: kortom alles wat een kinderhart begeert en wat wij deze kinderen enorm gunnen.

In 2018 hebben wij de Goudse Voedselbank gesteund met een bestelbus http://voedselbankgouda.nl/.

In 2016 hebben wij zwembad de Fuut gesteund met een mooi speeltoestel https://www.zwembaddefuut.nl/.

In 2014 is de opbrengst gegaan naar Hospice Midden Holland te Gouda www.hospicemiddenholland.nl

In 2011 zetten wij ons in voor Sailability; zeilmogelijkheden voor gehandicapten www.sailability.nl

In 2009 hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan het project ‘Wandelen voor Water’, zie ook: (www.wandelenvoorwater.nl). In de jaren daarvoor werkten wij voor de kwaliteit van het Reeuwijkse plassengebied.

Sponsors