Sponsoring

Muziek aan de Plas en Sponsoring

Stichting Muziek aan de Plas organiseert komend jaar voor de elfde maal het unieke evenement Muziek aan de Plas. Dit is een liefdadigheidsconcert. De kosten voor dit evenement worden gefinancierd vanuit de entreegelden en bijdragen van sponsoren. Het batig saldo wordt aangewend voor een goed doel: dit jaar AED’s en Reanimatietraining in de Goudse Regio. Dus terwijl u bijdraagt aan dit goede doel krijgt u tevens een onvergetelijke avond cadeau.

Het publiek (vorige editie ruim 400 personen) is aanwezig in kleine en grote boten. Deze boten worden afgemeerd rond het podium. De kleurrijke boten varen over de plassen naar de concertlocatie.

Voor sponsoren en hun gasten is er een speciaal programma voorafgaand en na afloop van het concert. Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid om een maaltijd te reserveren voor uw gasten en u zelf in de sociëteit. Na afloop van het concert rond de klok van 22.30 uur zijn alle sponsorgasten van harte welkom op de “afterparty” bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”. Onze hospitality-coördinator neemt contact met u op voor de bijzonderheden op de avond zelf.

Sponsoring

Om de kwaliteit van dit unieke evenement te waarborgen en de doelstellingen te realiseren zoeken wij, naast de donateurs en entreegelden, sponsoren en hoofdsponsoren. Wij kunnen de volgende standaardpakketten aanbieden, maar nog leuker vinden we het om samen met u een maatwerk oplossing voor u en uw gasten samen te stellen.

Sponsor A

150000
  • Met een bedrag van € 1.500,= krijgt u voor 6 personen plaats aan boord van een sloep of vlet. Wij zorgen voor een sfeervolle ligplaats voor het podium met lekkere wijn en hapjes. Na afloop de afterpartij op de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”. Natuurlijk schenken wij de nodige aandacht aan het feit dat uw bedrijf Muziek aan de Plas en het goede doel steunt. Heeft u bijzondere wensen voor deze avond? Dan overleggen wij daarover graag met u.

Hoofdsponsor

250000
  • Sponsor met een bedrag van € 2.500,= U neemt met 10 personen plaats aan boord van een ruime praam met een prominente ligplaats voor het podium. Voor een schipper wordt gezorgd. Wijn en lekkere hapjes zijn in de prijs inbegrepen. Afterparty op de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”. Promotioneel: Advertentie en naamsvermelding in het programmaboekje en op de website. Publicitaire vermelding waar mogelijk. Wij overleggen graag over eventuele bijzondere wensen voor deze avond.

Sponsor B

55000
  • Voor een bedrag van van € 550,= krijgt u tevens twee toegangskaarten. Wij zorgen voor een sfeervolle zitplaats in een bootje voor het podium en een lekkere fles wijn. Na afloop de afterpartij op de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”. Natuurlijk schenken wij de nodige aandacht aan het feit dat uw bedrijf Muziek aan de Plas en het goede doel steunt. Heeft u bijzondere wensen voor deze avond? Dan overleggen wij daarover graag met u.

Graag willen wij onze initiatieven en ons sponsorvoorstel nader aan u toelichten. Neem daartoe contact op met:

Sponsoren van de 2018 editie:

Hoofdsponsors:

Justlease

www.justlease.nl

Excent Tandtechniek

www.excent.eu

Rabobank

www.rabobank.nl

Overige sponsoren:

Autobedrijf M. de Koning

www.mdekoning.nl

Dupree Makelaars

www.dupreemakelaars.nl

Vireco Beheer

www.vireco.nl

Bas de Wissel

www.basdewissel.nl

Van den Hondel
Prefab BV

www.vandenhondel.nl

Gouda INTO business

www.goudaintobusiness.nu

Smarthotel

www.smarthotel.nl

 Ondersteuning:

Roei- en Zeilvereniging “Gouda”

www.roeienzeil.nl

Faceworks

www.faceworks.nl